
Menu walentynkowe
Przystawki
Świeże ostrygi, marynowana cebulka w occie winnym 12 zł/szt
Mule w sosie prowansalskim, wino 46 zł
Tatar z jelenia, bekon, majonez 54 zł
Zupy
Kokosowa zupa rybna, łosoś 46 zł
Krem z buraka, lody malinowe, ser kozi 38 zł
Dania główne
Tagiatelle, krewetki, mascarpone, świeże trufle 64 zł
Polędwica wołowa a la Rossini 120 zł
Desery
Śliwka, rozmaryn, czekoladam chilli 34 zł
Marynowana gruszka, słony karmel, lody chałwowe 39 zł
Zapraszamy do dokonywania rezerwacji
📞 87 739 59 00
🗓️14.02.2024 🕒Od godziny 14:00 ▶️Restauracja Tatarak
https://www.facebook.com/events/1134219577577375/
Udostępnij wydarzenie