
Chill, Grill and Steak – ogródek Restauracji Tatarak
Restauracja Tatarak zaprasza na wyjątkowe wydarzenie kulinarno-muzyczne, Chill, Grill and Steak. W ogródku restauracji będzie można spróbować steków z grilla na prawdziwym ogniu, przygotowanych przez samego szefa kuchni, Bogdana Mroza. To doskonała okazja, aby delektować się wykwintnymi smakami w niepowtarzalnej atmosferze.
Wydarzenie odbędzie się 26 lipca, a start planowany jest na godzinę 16:00. Od 18:00 o oprawę muzyczną zadba DJ Andrzej Czekay, zapewniając wspaniałą atmosferę do późnych godzin wieczornych.
W menu znajdą się:
- New York steak – 120 zł
- Polędwica wołowa – 120 zł
- Rib Eye steak – 78 zł
- T-bone – 130 zł
Dla zainteresowanych będzie również możliwość zamówienia dań à la carte.
Rezerwacje stolików są już dostępne, zachęcamy do wcześniejszego zarezerwowania miejsca, aby móc w pełni cieszyć się wieczorem. To wydarzenie to doskonały sposób na spędzenie czasu w gronie przyjaciół, delektując się wyśmienitą kuchnią i świetną muzyką.
Aby uzyskać więcej informacji oraz dokonać rezerwacji, odwiedź stronę wydarzenia na Facebooku.